Jeugdtraining

Trainingen
We trainen momenteel met een groep van 16-18 jeugdspelers. Er is een groep van 8 tot 13 jaar, en een groep voor 13 tot 17 jaar.

8 – 13 jaar
Met leuke spelletjes en oefeningen leer je steeds beter gooien, vangen en natuurlijk het frisbeespel spelen. We beginnen altijd met een warming-up om de spieren los te maken. Daarna gaan we aan de slag. Meestal doen we aan het eind een potje frisbeeën. Wist je dat er wel 10 verschillende worpen zijn? Nee? Dan moet je maar eens langskomen op de training.

13 tot 17 jaar
Met de oudere groep trainen we serieus aan het verbeteren van je frisbee-skills. Je kan zelf aangeven hoe fanatiek je bent. Doe je gewoon mee voor de gezelligheid of wil je meespelen met het nationale team? Het kan allemaal! Je kan meespelen in het U17 team en op die manier doe je veel ervaring op met het spelen van wedstrijden. Verder werken we aan werp-techniek, tactiek, looptechniek en nog heel veel meer.

Kom meetrainen! 

Klik hier voor de trainingstijden en -locatie voor de zomer- en wintertrainingen.
Heb jij zin om frisbee een keer te komen proberen? Je mag altijd 3x gratis meetrainen. Als je lid wordt, krijg je als welkomstkado een echte wedstrijdfrisbee! Als je wilt, kun je eerst Justine (jeugdcommissaris en trainer) even mailen, dan weet ze dat je komt. Tot op het veld!

Deze worp noem je ‘de backhand’.

Als je de frisbee vangt in de endzone heb je een punt.